Скъпи приятели,

Очакваме ви в Комплекс „Камчия“  –  един уникален международен център за образование, култура, отдих, спорт, здраве, бизнес и конгресен туризъм, с над 10-годишен опит и традиции.
Комплексът е разположен на 25 километра южно от гр.Варна, в непосредствена близост до уникалния природен резерват „Камчия“ и обширните и чисти плажове на българското черноморие, сред тишината и спокойствието на вековната гора.
На територията на комплекса са разположени: Хотелски комплекс „Лонгоз”, Вилно селище „Пирин”, Детските лагери „Радуга” и „Черноморски”, Спортен комплекс “Камчия”, Медицински център “Здравец”, Учебно – възпитателен център “Юрий Гагарин”, в който се помещават Частно средно училище “Юрий Гагарин” и Авиокосмически център с Планетариум, уникален за България Амфитеатър с 2000 места, Панорамен ресторант „Река Море Океан“.
 
Заповядайте и Вие в комплекс „Камчия“! Ще се радваме да Ви запознаем с богатството и красотата на това магично и уникално кътче от страната ни, защото НАШАТА мисия е ВАШЕТО неповторимо изживяване!